Kedves vállalkozótársam!

2016 késő őszén megalakult a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége. Hisszük, hogy szükség van egy olyan kezdeményezésre, amely során a szlovákiai magyar fiatal vállalkozóknak lehetőségük nyílik bővíteni szakmai tudásukat, kapcsolati tőkéjüket és lehetővé teszi számukra azt az érzést, hogy egy olyan csapathoz tartozzanak, ahol az emberek hasonló gondolkodásúak, értékrendűek és hasonló problémákkal küzdenek nap mint nap.

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége az alábbi témakörökben hivatott támogatni Titeket, vállalkozókat, vállalkozni szándékozó fiatalokat. Jövőbeni tevékenységünk pillérei:
– Többféle tanácsadási lehetőséget indítunk el jogi, könyvelési, pályázati, marketing és arculattervezési témakörökben
– Szakmai képzések, tréningek során lehetőség nyílik nemcsak a tudásotok, hanem a kapcsolati rendszereteket bővítésére is
– Ezen felül regionálisan vállalkozói körök, őstermelői piacok, expók kialakítását tervezzük, illetve 2017-ben meghirdetjük az „Év vállalkozója” versenyt.

Ha vállalkozó vagy és úgy érzed, hogy köztünk a helyed, ne habozz és csatlakozz hozzánk a www.vallalkozzokosan.sk oldalon az online regisztráció címszó alatt.

Építsünk ki együtt egy sikeres és összetartó közösséget!

Üdvözlettel

Iván Tamás
elnök