A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségében egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy vállalkozóinkat szakmailag fejlesszük. Ezt több programon keresztül valósítjuk meg, az egyik leghatékonyabb a szakmai tanácsadás. A vállalkozók a tanácsadási programoknak köszönhetően informáltabbak lesznek a vállalkozásukat befolyásoló külső és belső tényezőket illetően, ennek köszönhetően vállalkozásuk fejlődőképesebb lesz, mind anyagilag, mind szakmailag. Továbbá az adott vállalkozó saját magára vonatkozó problémája, kérdése esetén is bármikor igénybe veheti bármelyik tanácsadási programot. Idáig ez a lehetőség csupán a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége tagjai számára volt nyitott, de a jelenlegi helyzetben, amikor a kis- és középvállalkozóknak nap mint nap komoly gazdasági következményekkel kell szembenézniük a koronavírus-járvány miatt, fontosnak tartjuk, hogy segítsünk ahol tudunk, ezért mindenki számára egyformán elérhetővé tesszük a tanácsadási programot. A vállalkozók 3 szakterületen – jog, online marketing és könyvelés, adózás – vehetik igénybe díjmentesen tanácsadóink segítségét. Reméljük minél több vállalkozónak tudunk segítséget nyújtani ily módon. Kitartást kívánunk mindenkinek.

Hogyan működik?

1. Kérdésed témája szerint válaszd ki a tanácsadódat
2. Kattints a „Tanácsot kérnék tőle” ikonra
3. Töltsd ki az adatbekérő felületeket
4. A mezők kitöltése után nyomd meg a „Küldés” gombot
5. Ha még nem vagy tagja a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségének, akkor bátran csatlakozz!

Megjegyzés: Komolyabb és összetettebb kérések esetén (e-shop készítése, adóbevallás, cégalapítás, stb.) a tanácsadó előre jelzi, hogy az adott kérés, már nem tartozik bele a díjmentes kategóriába és felárat szabhat meg.

Amit fontos tudni:
– A legtöbb esetben 48 órán belül választ kapsz a feltett kérdésre
– Tanácsadást csak vállalkozók tudnak igénybe venni

Jogi tanácsadás – JUDr. Nagy Dávid, LL.M.

Jogi tanulmányaimat a Pozsonyi Comenius Egyetem Jogi Karán végeztem. Ezt követően nemzetközi üzleti jogra szakosodtam a Central European University-n Budapesten, ahol főleg a vállalatvezetés jogi aspektusaival foglalkoztam. Közel tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, öt éve vagyok a Szlovák Ügyvédi Kamara tagja. Végzettségemből kifolyólag viszont New York államban is nyújthatok jogi tanácsadást. Csapatunk 4 jogászból és 3 asszisztensből áll. Irodáink megtalálhatók Érsekújvárban, Dunaszerdahelyen és Budapesten. Fő profilunk a cégjog és kereskedelmi jog. Emellett viszont adatvédelemmel is foglalkozunk. Miamitól, Torontón és Párizson keresztül egészen Budapestig. Amennyiben úgy érzed, hogy vállalkozásodnak szüksége van jogi segítségre, tisztelettel állunk rendelkezésedre.

Tanácsot kérnék tőle


  IgenNem

  Marketing tanácsadás – Marcinkó Adrián

  Marcinkó Adrián vagyok Komáromból. Vállalkozó, vezető, Google tanúsítvánnyal rendelkező online marketing és analitika szakember, 2017-es Év Fiatal Vállalkozója, informatikus, közgazdász, online stratégia tanácsadó. Jelenleg 7 ember alkotja a csapatot és a webfejlesztés mellett az online marketing a fő szakterületünk, 2014-től mint hivatalos Google Partner ügynökség működünk. Sok éves tapasztalatunk van eshopok menedzselése és marketing stratégiája terén.
  Marcinkó Adrián az online jelenlét audit, marketing, stratégia, marketing eszközök kiválasztása, kommunikációs stratégia, marketing elemzés és eshop menedzsment területén fog tudni neked tanácsokat adni. Kérdezz tőle bátran!

  Tanácsot kérnék tőle


   IgenNem

   Könyvelési és adózási tanácsadás – Édes Tibor

   Édes Tibor vagyok, 38 éves, az Account Consulting s.r.o. ügyvezetője. Könyveléssel 2005-től, az egyetem elvégzése óta foglalkozom. Önálló könyvelési és tanácsadói munkát 2009 óta vállalok. A csaknem 15 éves gyakorlat során változatos profilú cégek gazdasági munkájába nyertem betekintést. Jelenleg meghatározó ügyfelem egy több mint 300 személyt foglalkoztató cégcsoport. Feleségemmel és óvodás korú fiammal Komáromban élek.

   Tanácsot kérnék tőle


    IgenNem