Ismerd meg a kiállítókat!

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége p. t. a gazdasági fellendülés támogatása érdekében, határon átívelő pályázat által vállalkozói expot szervezett 2021. augusztus 27-én Kassán „RESTART - Indítsd újra!” címszó alatt.

A rendezvényre különböző szegmensekből érkeztek vállalkozók Felvidék minden pontjáról. Informatika, építészet, mezőgazdaság, vendéglátás, őstermelés, marketing és kommunikáció, egészségügy, divat, szakmai tanácsadás és további területeken tevékenykedő vállalkozókkal alakíthattak ki új üzleti kapcsolatokat az érdeklődők.

Ne maradj ki az új üzleti kapcsolatok kiépítéséből akkor sem, ha idén nem tudtál részt venni a rendezvényen. A mellékelt brossúrában megtalálod mindazt, amit kiállítóinkról és vállalatuk tevékenységéről tudnod kell. Járuljunk hozzá a déli és keleti régiók fellendüléséhez a Felvidéken tevékenykedő vállalkozók kölcsönös együttműködése által! A kiadvány a képre kattintva tölthető le.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.