A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége tavaly indította útjára a női vállalkozók klubtalálkozóit. Az előadások alkalmával olyan témákat érintenek az előadók, amelyek kimondottan a női vállalkozókat érintik.

Számos tényező nehezíti a nők helyzetét nemcsak a munkaerőpiacon, hanem a vállalkozói érvényesülés során is. S ha ez még társul a későbbiekben a gyermekvállalás utáni időszak nehézségeivel, láthatóvá válik a sokszorosan nehezítő tényezők sora.

Lehet-e és érdemes-e vállalkozni gyerek mellett? Hogyan és miként oldható meg a kiegyensúlyozott családi élet a sikeres vállalat vezetése mellett. Ezekre a kérdésekre keresi a választ Paizs Dóra, az Anyacsavar alapítója. Az általa alapított Anyacsavar többek közt magába foglal zárt támogató csoportokat kisgyerekes anyák számára. A május 25-én a komáromi Zichy-pontban megvalósuló „Vállalkozni gyerek mellett” c. női klubtalálkozó célja körüljárni a női vállalkozói lét nehézségeit a gyermekvállalás mellett. Olyan kisgyerekes anyákat érintő kérdések kerülnek majd terítékre, amelyeket a többféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel.  Paizs Dóra megoldásközpontú coach, tréner, és szervezetfejlesztő szerepköréből adódóan veszi górcső alá a kifejezetten női vállalkozókat érintő nehézségeket.

Sok szeretettel várunk mindenkit május 25-én 16:30-kor a komáromi Zichy-pontban!