Az Év vállalkozója verseny a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének szervezésében december 9-én, Komáromban 15.00-tól valósul meg a Tiszti Pavilonban.

A verseny célja, hogy ösztönözze a fiatal vállalkozókat saját cégük fejlesztésére, új ötletek megvalósítására, innovatív termékek, szolgáltatások létrehozására.

A versenybe mintegy 40 fiatal vállalkozó kapcsolódott be. Az első 15 vállalkozó mentorprogramban vehet részt 2018-ban. Közülük mindössze a 10 legjobb értékelést kapott vállalkozó juthat be a döntőbe, mely során a szakmai zsűri értékelése alapján hasznos szakmai visszajelzésekre tesznek szert.

A döntőben a fiatal vállalkozóknak prezentáció keretében kell bemutatniuk jövő évi fejlesztési tervüket, terméküket.

A nyertesek értékes díjakban részesülnek, az első 5 helyen végző vállalkozó pedig lehetőséget nyer az Egri Junior Expón való díjtalan részvételre. Célunk, hogy a fiatal vállalkozókat fejlesszük, ehhez pedig kiváló lehetőséget kínál maga a verseny és a felajánlott nyeremények.

Aki résztvevőként részt szeretne venni a rendezvényen, az alábbi hivatkozáson regisztrálhat: http://bit.ly/Ev_vallalkozoja_Gala_Regisztracio

Az Év vállalkozója verseny programja: