Cikkek feltöltése lépésről lépésre

I. lépés - Jelentkezzetek be a főoldalon. Ezek után az oldal aljára tekerve a "Szerzőknek" részre kattintva a szerkesztői felületbe kerültök. II. lépés - Új hír hozzáadása: a baloldali menüben ki kell választani a Bejegyzés/Új hozzáadása lehetőséget III. lépés - A nehezén már túl vagyunk :) 5 dolgot kell itt csinálnod:
  1. Megadni a cikk címét a "Címsor megadása" mezőbe
  2. Leírni a cikket (formázni körülbelül MS WORD lehetőségekkel)
  3. Beállítani a kategóriát (akár többet is lehet)
  4. Beállítani a borítóképet (erről lejjebb még lesz szó)
  5. Publikálni
A borítókép javasolt méretei: 1200px⋆630px, rosszabb esetben 600px⋆315px, legrosszabb esetben bármilyen képből kigenerál valamit, de az rosszul fog mutatni facebookon és a főoldalon is
IV. lépés - A borítókép beállítása után a Facebooknak is fel kell fognia, hogy melyik képet töltse be megosztásnál. Az 1-es gombra kattintva meg tudod nézni a Facebookos megosztás előnézetét. Sajnos ezt a Facebook nem élőben frissíti. Lehet, hogy csak 24 óra múlva fogná fel, hogy mi a helyzet, ezért a 2-es gombbal meg lehet kicsit motiválni. V. lépés - A debug-ra kattintás után kétszer-háromszor kattins a beolvasás újra lehetőségre és akkor FB-s megosztásnál is jól fog kinézni a cikk :) VI. lépés - Ismételd a III. lépés 5. pontját: ments rá megint :)
Ha képet vagy pdf-et akarsz beilleszteni, akkor a média hozzáadása lehetőséggel a cikk címe alatt teheted meg. Fontos: a fájlok nevében ne legyenek ékezetek. Az oldalt ugyanis rendszeresen mentjük. Az ékezetes fájlnevektől azonban kiakad az automata mentés. Ezeket kihagyja  ugyanis. Az meg nem jó.