Bemutatkozás


Kedves Érdeklődő!

A kedvezőtlen és mostoha dél-szlovákiai gazdasági körülmények ellenére térségünk és a magyar közösség az idők során bebizonyította, hogy igenis van létjogosultsága. A sok akadály és nehézség ellenére régióinkban mégis beindult a gazdasági élet, sokszor befektetések és infrastruktúra híján is.

Ez a siker legnagyobb részben vállalkozóinknak köszönhető. Hiszen azt a vállalkozót, aki álmait szeretné megvalósítani, nem lehet eltántorítani csupán számokkal és kételyekkel. Ezek a vállalkozók sokszor példát mutattak nekünk, mind kitartás, mind hazaszeretet terén. Hiszen sokszor megtehették volna, hogy az egyszerűbb utat választják, és kivándorolnak valamelyik nyugati országba, hogy ott érvényesüljenek, ám ők mindennek ellenére itt maradtak, és itt álltak helyt.

A vállalkozónak nem csak egy dologhoz kell értenie. Mindent át kell látnia, ami a cégével kapcsolatos. Egyesek ezt humán erőforrások segítségével meg tudják oldani, ám nem mindenki tudja megteremteni az ehhez kellő feltételeket.

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége ebben a témakörben hivatott segíteni a vállalkozóknak. Különféle tanácsadások (jogi, könyvelési, pályázati, marketing, arculattervezés), szakmai képzések, kapcsolati tőketeremtés, vállalkozói körök kialakítása, termékbemutatók és őstermelői piacok útján szeretnénk a vállalkozókat minél jobban segíteni munkájukban és hozzájárulni sikereikhez.

A vállalkozók tevékenysége példaértékű. Ám sokszor nekik is szükségük van segítségre. A mi feladatunk és célunk az, hogy őket mindenben támogassuk, hiszen nélkülük vidékünk és közösségünk is hanyatlik.
 

Iván Tamás
elnök,
Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége

parallax background

Csatlakozz Te is!

Ha igénybe szeretnéd venni a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségének minden szolgáltatását, és tagja szeretnél lenni egy hasznos, összetartó és közös célokat valló közösségnek, nincs más dolgod, mint egyetérteni alapelveinkkel és kitölteni az online belépési nyilatkozatot a vallalkozzokosan.sk-n. Ezután kényelmesen dőlj hátra, mi pedig rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot.


Regisztráció!

Reméljük a bejegyzés segítségével közelebbről is megismered a tevékenységünket :) Oszd meg másokkal is!

Facebook