Az előadás címe:

Befolyásolástechnika: hatékony tippek a reklámszövegírók mindennapjaiból

Néhány gyors tény, amit tudnod érdemes

  1. Nem tanácsadó vagyok, hanem megvalósító. Nem azt fogom megmondani neked, hogy hogyan kellene megírnod egy marketingszöveget vagy egy blogbejegyzést… hanem egy docx-fájl landol a postafiókodban. Írni szeretünk, nem beszélni az írásról.
  2. Csak azt adom, amit kipróbáltam.Nekem még az sem elég, ha látok egy meggyőző esettanulmányt – előbb kipróbálom a saját marketingkommunikációnkban. Ha működik és biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk csinálni (és jól), akkor szolgáltatásként is megrendelheted tőlünk.
  3. NEM Neked dolgozom, hanem a célpiacodnak. Ha ragaszkodsz az 5 oldalas lila honlaphoz annak ellenére, hogy a 2 oldalas zöld jobban tetszene a piacodnak, akkor nem én vagyok a Te embered. Jót akarok neked és olyat szeretnék csinálni, ami működik. Az én célom nem az, hogy a szöveg neked tessék, hanem az, hogy konvertáljon.
  4. Célom, hogy minél jobb minőségű munkát adjak ki a kezeim közül. Folyamatosan követjük a szakmai híreket,elmegyek képzésekre és az ország legjobb szövegíróit gyűjtöm egybe. Számomra nem a magyar viszonyok számítanak: láttam, hogy a világ legsikeresebb szövegírói milyen minőséget adnak ki a kezeik közül – és nekem ez a mérce. Előfordulhat, hogy egy-egy szöveg nem sikerül olyan jól, de ezért adunk újraírási garanciát.

 

Az I. Felvidéki Junior Expón való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: https://vallalkozzokosan.sk/expo/