Rajkovics Péter

Rajkovics Péter

Az 1984-ben Dunaszerdahelyen született szakember 2007-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát marketingkommunikáció szakon. A Harsányi János Szakkollégium tagja 2005-2007 között, ahol elsősorban a médiakommunikáció és a politikai marketing lehetőségeit vizsgálta.

Már egyetemi évei alatt belekóstolt a média világába, előbb a Vasárnap hetilappal, majd több országos portállal működött együtt Szlovákiában és Magyarországon. 2012-2015 között a legnagyobb szlovákiai magyar regionális hetilap, a Csallóköz szerkesztője, főszerkesztő-helyettese. A Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság alapítója és első titkára, 2013 óta pedig a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala Gazdasági Bizottságának vezetője.

2016 januárjától a dunaszerdahelyi városi lap és portál főszerkesztője. Emellett média- és marketingszakértőként segíti több felvidéki vállalat marketingstratégiájának tervezését. Jelenlegi kutatási területe az online marketing és a nyomtatott kiadványok marketingje.

Rajkovics Péter a médiakommunikáció területén fog tudni nektek tanácsokat adni. Regisztráció után elérhetővé válik számodra a felület, ahol felteheted a kérdéseidet.

Facebook