Petrás Irén

Petrás Irén

Cégem auditori és egyéb, nem auditori szolgáltatásokat nyújt a könyvvitel területén, mint például a könyvelési rendszer elemzése, gazdasági és pénzügyi tanácsadás, javaslatok kidolgozása, konzultációk a vállalkozói szándék ellenőrzése és megítélése érdekében, továbbá szakmai szolgáltatások vállalatok eladásánál, összevonásánál, egyesülésénél, szétválasztásánál és megszüntetésénél.

Könyvviteli szolgáltatásokat 1992 óta nyújtok. 13 évnyi szakmai tapasztalat után úgy döntöttem, vállalkozni kezdek. Vállalkozásom alapításának idején még nem léteztek olyan cégek, amelyek könyvvizsgálattal foglalkoztak volna. Az auditori szakvizsgák letétele után 1995-ben megszereztem könyvvizsgálói engedélyemet.

Szakmám folyamatos képzést és fejlődést igényel. A könyvvitel területén nagy a verseny, ennek ellenére tapasztalataim alapján azt állíthatom, hogy kevés szakértő tevékenykedik ezen a szakterületen. Cégem fő irányelve, hogy az általa nyújtott szolgáltatások ne csak tompa és automatikus tájékoztatások legyenek, hanem elősegítsék az ügyfél cégének gyarapodását.

Minden cég esetében fontos a könyvelés rendben tartása. A legtöbb esetben a könyvelőnk ebben tud segíteni, de speciális esetek is előfordulhatnak. Ilyenkor jön majd jól Petrás Irén elérhetősége.

Facebook