Marcinkó Adrián

Marcinkó Adrián

Marcinkó Adrián vagyok Komáromból.

Vállalkozó, vezető, Google tanúsítvánnyal rendelkező online marketing és analitika szakember, 2017-es Év Fiatal Vállalkozója, informatikus, közgazdász, online stratégia tanácsadó.

Az online világba autodidakta módon csöppentem 2004-ben és egészen 2012-ig mint senior webfejlesztő dolgoztam a szakmában. Ekkor jött az elhatározás, hogy megalapítsam saját ügynökségemet, így született meg a WADO Digitális ügynökség.

Jelenleg 7 ember alkotja a csapatot és a webfejlesztés mellett az online marketing a fő szakterületünk, 2014-től mint hivatalos Google Partner ügynökség működünk. Sok éves tapasztalatunk van eshopok menedzselése és marketing stratégiája terén.

Magam is tagja vagyok a szövetségnek, így amikor felkértek tanácsadónak örömmel vállaltam. Tapasztalatommal segíteni tudok a fiatal vállalkozóknak eligazodni a modern marketing lehetőségei közt és megtalálni a számukra ideális stratégiát.

Marcinkó Adrián az online jelenlét audit, marketing, stratégia, marketing eszközök kiválasztása, kommunikációs stratégia, marketing elemzés és eshop menedzsment területén fog tudni neked tanácsokat adni. Kérdezz tőle bátran!

Facebook