A Kezdj okosan – ötletből vállalkozás egy országos projektverseny, melynek célja, hogy lehetőséget biztosítson a vállalkozások indítása iránt érdeklődő középiskolai, egyetemi és főiskolai hallgatók számára ötleteik, projektjeik megmérettetésére, vállalkozási és technológiai oldalról egyaránt. Kérünk mindenkit, hogy ha ismerősi körében, családjában tud olyan fiatalt, akit érdekelhet a felhívás, akkor továbbítsa neki ezt az e-mailt.

Miért érdemes jelentkezni?

Olyan 2-5 fős csapatokat várunk, akik elég motiváltak és elkötelezettek, hogy projektjükből akár valódi vállalkozást hozzanak létre és működtessenek a későbbiekben.

A Kezdj okosan – ötletből vállalkozás verseny alkalmával nemcsak megmérettethetik magukat a pályázók, hanem hozzájuthatnak mindenhez, ami cégük elindításához szükséges: sikeres vállalkozó mentorhoz, külföldi tanulmányutakhoz, szakmai képzéshez, vagy akár befektetéshez is az ötlethez.

Az ötleteket gazdag vállalkozói és start up tapasztalattal rendelkező szakmai zsűri bírálja majd el. Az április 26-án Kassán megrendezésre kerülő döntőbe a legjobb 10 csapat kerül majd be.

Jelentkezési határidő: 2024. április 7.

Jelentkezni az alábbi linken lehetséges:

https://forms.gle/mRUnzSQSu6vsVuQYA

Sok sikert kívánunk mindenkinek!