A legnagyobb erőforrás:
Motiváció & csapatépítés


Mi a legnagyobb erőforrás a vállalkozásodban? Mik azok a tényezők, amik A-ról B-re képesek vinni a cégedet? Első lépésként ne külső tényezőket keress! Tudatosítsd: vállalkozásodban a legnagyobb érték az emberi tényező.

Program:


8.00 - 9.00 Kapunyitás, regisztráció
9.00 Megnyitó
Iván Tamás - elnök, Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége
Potápi Árpád János - államtitkár, Nemzetpolitikai Államtitkárság, Miniszterelnökség
Hájos Zoltán - polgármester, Dunaszerdahely városa
10.00 - 16.00 Előadások
Bedő Imre, alapító, Férfiak Klubja: A férfiasság, a vállalkozás és a társadalmi erő
Pál Feri, katolikus pap, mentálhigéniás szakember: A szenvedély tüzének fönntartása és a kiégés megelőzése
Izsák Norbert, business coach : Így kerüld el a kiégést: önmotiválási technikák
Wolf Gábor, Marketing Commando - TOP marketing trendek


Miről lesz szó az expón?


Motiválás. A megfelelő munkatársak kiválasztása. Kiégés elkerülése vállalkozóként és alkalmazottként. Emellett számtalan kiállító vesz részt a rendezvényen a szolgáltatói és egyéb vállalkozói szektorokból.

Marketingest keresel, profi grafikust, pénzügyest, esetleg HR vagy PR-szakembert. A II. Felvidéki Junior Expón mindezt megtalálod egy helyen.

Regisztrálj Te is a II. Felvidéki Junior Expora!


Az érdeklődők számára a rendezvény díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A kiállítói részvétel az alábbiak szerint díjazott:

- a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének tagjai számára - 30 €
- nem szövetségi tagoknak, kis- és középvállalkozások esetén - 50 €

Kiállítóként:A kiállítók listája a linkre kattintva tekinthető meg:

kiallitok.vallalkozzokosan.sk

Érdeklődőként:Regisztráció érdeklődőként!

Bővítsd üzleti kapcsolataid számát, vidd sikerre vállalkozásod. 200 új lehetséges kapcsolat, szakmai előadások és kiállítók.

Az expón való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Elérhető a kiállítók listája:

Mi a célja a II. Felvidéki Junior Expónak?


 • A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének 1 napos, prémium szintű rendezvénye
 • Azoknak a TOP – kis – és középvállalkozóknak, akik ki akarnak emelkednek a konkurenciájuk közül
 • Akik cégük versenyképességét, fejlesztését nem árakciókkal tervezik
 • Akik új beszállítókat, új üzleteket keresnek
 • Akik el akarják sajátítani a motiváció és csapatépítés fortélyait

Ha szeretnél részt venni az II. Felvidéki Junior Expo-n, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a regisztráció gombra.


Előadók


Wolf Gábor - marketing tanácsadó


A híres-neves szakértő mindennapjai során annak érdekében munkálkodik, hogy a marketing elsöprően hatásos erejét, gazdag eszköztárát tanítsa és segítse alkalmazni a mikro-, kis- és középvállatoknak. Tanulmányait többek közt Angliában folytatta, diplomáját nemzetközi marketig szakon szerezte. Pályafutása során már több sikeres vállalkozás programját vezérelte le Magyarországon és külföldön egyaránt. Munkásságával, az általa immár 17 éve vezetett céggel, a Marketing Commando- val a reklámszakma "őshazájából", az USA- ból importált stratégiákat alkalmaz, a helyi viszonyokhoz adaptálva merít belőlük. Rendszeres meghívott volt a Danubius Rádió Duplaszaltó c. adásában, és jelenleg is gyakran felkeresett tanácsadó a tévéműsorokban. Nevéhez fűződik a Kisvállalati Marketing Biblia kiadása, valamint az Üzlet és Siker, a Hvg online, az Üzlettárs, illetve a Kreatív elnevezésre hallgató lapok megannyi cikke. Június 8-án, Dunaszerdahelyen a cégekben rejlő hatalmas tartalékokra világít rá. Megtudhatjuk, mi is a jó marketing titka, miben rejlik jelentősége, valamint azt is, mik a legaktuálisabb TOP marketingtrendek. Általa bizonyítottan bevált módszerekkel ismerkedhetünk meg, elébe mehetünk annak a problémának, hogy feleslegesen kísérletezzünk, kockáztassuk cégünk felszámolását.

Bedő Imre - közgazdász, üzletember, vállalkozási stratéga


Bedő Imre, az erdélyi születésű közgazdász banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezetőként, saját vállalkozásai igazgatójaként is tevékenykedett. 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja férfimotivációs, politikamentes szervezetét és mozgalmát, melynek céljául az erkölcsi alapok megszilárdítását, a család és társadalom megerősítését, egy élhető, emberséges jövő és közösség megteremtését tűzte ki. A már 130.000- es követőtáborral rendelkező, rendszeres médiajelenléttel bíró vállalkozási stratéga jelmondata: „Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését és sokszorozzuk meg a teremtő erőnket!“ Életében, munkásságával arra keresi a választ, hogyan lehet egy olyan közösséget alkotni, ahol jókedvvel vetjük bele magunkat a feladatokba, van energiánk értékeink megtartására, ahol nem vagyunk fáradtak ahhoz, hogy udvariasak legyünk és tiszteljük a nőket és az időseket, példaként álljunk a gyermekeink és a következő generációk elé mint férfi, férj, apa és felettes egyaránt. A rendezvény keretén belül mindezek folytán szó lesz majd a férfilét kiemelt szerepéről, a férfiasság mibenlétéről és valódi kulcsáról, a nemek működéséről, a társadalmi szerepvállalásról, illetve a kapcsolati egyensúlyról.

Izsák Norbert - business coach, team coach


Izsák Norbert írásai 13 éven át jelentek meg a HVG-ben (a lap munkatársa 2003-2010 között), mintegy 700 vezetéstudományi, menedzsmenttel kapcsolatos és történelmi cikket publikált, a Portré rovatban éveken át hétről-hétre faggatta Magyarország és a világ politikai és gazdasági döntéshozóit, illetve szerkesztette a HVG vállalatirányítással, menedzsmenttel kapcsolatos rovatait, különszámait. Emellett több száz szakmai írása jelent meg más lapokban (Figyelő, Üzlet és Pszichológia, Hamu és Gyémánt, IPM, stb.). A Nemzetközi Coach Szervezet (ICF) PCC minősítését 2016-ban szerezte meg, 2017 óta az ICF négy magyarországi vizsgabiztosának egyike, közel száz coachot képzett ki, és alapító-igazgatója Magyarország egyetlen olyan coachképzésének, amely államilag elismert és az ICF is akkreditálta. Szívesen dolgozik cégekkel és magánszemélyekkel, hogy kihozzák magukból a legjobbat.

Pál Ferenc - katolikus pap, mentálhigiénés szakember


Magyarország egyik leginspiratívabb személye, a szakma széles körben elismert képviselője. Igehirdető szolgálata mellett immár több mint 15 éve tartja nagysikerű, pszichológiai témájú előadásait, melyek népszerűségének oka többek közt a tudományterületén való mélyreható tájékozottságában és erős figyelemfenntartó erőként ható előadói stílusáben keresendő. 2005- től a SOTE Mentálhigiéné Intézetének tanára, valamint a Magyar Pszichodráma Egyesület által tartott önismereti csoportok vezetője. Kezdeményezésére jött létre a Teljes Életért Közhasznú Alapítvány, mely az emberek testi, lelki és nem utolsó sorban szellemi jólétét hivatott felügyelni, fejleszteni. A 2011- es ébben a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki, 2013- ban pedig a Prima Primissima közönségdíjával illették. Pályafutása során többek közt olyan vállalatok felkérésére tartott előadást, mint a Deichmann, Media Hungary, Delphi, Microsoft, AEGON, Samsung, Generali Biztosító, Siemens, Telekom.

Ha szeretnél megismerkedni egy hasznos, összetartó és közös célokat valló közösséggel, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a regisztráció gombra és regisztrálni az expo-ra.


Helyszín: Dunaszerdahely, Városi Sportcsarnok


 

Mi az a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége?


 • 2016 őszén hozta létre néhány fiatal vállalkozó
 • A téli hónapok során mintegy 8 felvidéki roadshow-ban ismerkedtünk meg fejlődeni és tenni akaró hazai vállalkozókkal
 • Létrehoztuk a vallalkozzokosan.sk portált, mely naprakész gazdasági, jogi és hasznos vállalkozói infóanyagokat tartalmaz
 • Elindítottuk tanácsadói programunkat, mely során könyvelési, jogi, arculattervezési, marketing és pályázati tanácsadást biztosítunk tagjainknak díjtalanul
 • 2017 januárjában Komáromban megrendeztük Felvidéken a legnagyobb gazdasági konferenciát, melyen mintegy 250 kkv vett részt.
 • 2017 júniusában Dunaszerdahelyen hihetetlen érdeklődés mellett megrendeztük az I. Felvidéki Junior Expot.
 • 2017 decemberében Komáromban hirdettük ki az Év Vállalkozója Verseny győztesét.

Lépj be a márkaépítők táborába. A mi célunk, hogy sikeresebb és versenyképesebb legyen a hazai magyar érdekeltségű kkv szektor. Váljon a Te céged is milliókat érő márkává. Mi ezt az utat mutatjuk meg számodra.