Kedves Vállalkozó!

Ezennel szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége megújítja VIP programját.

A VIP program által célunk lehetővé tenni a vállalkozói szövetség tagjai számára a szervezeten belüli célzott üzleti kapcsolatépítést, népszerűsíteni vállalkozásukat és támogatni előmenetelüket működésüket segítő tréningek és szakmai előadások szervezésével.

E célok eléréséhez szükségünk van Rád!

Csatlakozz a VIP programhoz, igényelj VIP kártyát

A VIP programhoz csatlakozó vállalkozóként bármikor igényelheted a vallalkozzokosan.sk honlapunkon feltüntetett partnereink kedvezményes ajánlatait – a VIP kártyád segítségével kedvezményesen vásárolhatod meg a feltüntetett cégek termékeit, szolgáltatásait.  Évente egy prémium szakmai előadáson/tréningen vehetsz részt a program tagjai által megszavazott témában. Lehetőséget kínálunk a vállalkozásod ingyenes népszerűsítésére a vállalkozóink által látogatott vallalkozzokosan.sk honlapunkon, illetve a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége közösségi média-oldalunkon.  Ingyenes kiállítói részvételt biztosítunk az ősszel esedékes Felvidéki Vállalkozói Expon. Rendezvényeinken érdeklődésed esetén vendégelőadóként vehetsz részt, segítve vállalkozótársaid, népszerűsítve saját vállalkozásod.

A VIP tagság díjának befizetésével nemcsak saját előmeneteledet támogatod. Segítségeddel lehetővé teszed a vállalkozói szövetség ingyenes tanácsadási programjának fenntartását, valamint évente számos klubtalálkozó megrendezését, így támogatva a fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók pályakezdését.

Hogyan?

A vállalkozói szövetség tagjaként elegendő, ha kitöltöd az alábbi linken található rövid kérdőívet. A tagdíj fejében eljuttatjuk hozzád a VIP program kártyáját, mely segítségével a későbbiekben igényelheted és használhatod a program nyújtotta előnyöket. A kártyát az év során bármikor igényelheted, éves megújítását viszont az igénylés dátumától függetlenul június 30-ig valósíthatod meg az éves tagdíj befizetésével. Ezt követően korlátlanul használhatod a program által nyújtott előnyöket.

 

Igénylem a VIP kártyát

 

Ha még nem vagy a szövetség tagja, akkor regisztrálj minél hamarabb ITT.

Szólítsd meg a VIP program résztvevőit kedvezmény felajánlásával

Meg szeretnénk adni Neked is a lehetőséget arra, hogy csatlakozz azokhoz a vállalkozókhoz/cégekhez, akik a VIP programban résztvevőknek kedvezményes vásárlás lehetőségét kínálják, erősítve és szorosabbá fűzve ezzel a Felvidéken tevékenykedő vállalkozók közötti üzleti kapcsolatokat.

A felajánlott kedvezményeket a vállalkozásod webhelyével és logójával együtt feltüntetjük a vallalkozzokosan.sk holnapon, valamint a vállalkozói szövetség közösségi oldalán megosztott bejegyzésekkel népszerűsítjük. Az első 15 kedvezmény felajánlója számára biztosítjuk a Facebook bejegyzések hirdetését 10 EUR értékben az adott régió számára.

A VIP program résztvevői számára készített ajánlatodat vállalatod webhelyével és logójával együtt az info@vallalkozzokosan.sk e-mail címre várjuk.

További naprakész információkat a vallalkozzokosan.sk honlapunkon, illetve a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége Facebook oldalunkon találsz, ahol folyamatosan tesszük közzé partnereink kedvezményes ajánlatait. Ugyanitt találod a vállalkozói szövetség által szervezett rendezvények témáit és időpontjait is, amelyeken a VIP kártyával ingyenesen részt vehetsz. Az újdonságokról és aktualitásokról e-mailben is tájékoztatunk.

Dolgozzunk együtt a szlovákiai magyar vállalkozók előmeneteléért! Kis lépésekben, közös erővel sikerülni fog. Ott a helyed a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségének VIP programjában!