Regisztrálj Te is a II. Felvidéki Junior Expóra!

 

A legnagyobb erőforrás:
Motiváció & csapatépítés


Mi a legnagyobb erőforrás a vállalkozásodban? Mik azok a tényezők, amik A-ról B-re képesek vinni a cégedet? Első lépésként ne külső tényezőket keress! Tudatosítsd: vállalkozásodban a legnagyobb érték az emberi tényező.

Miről lesz szó az expón?


Motiválás. A megfelelő munkatársak kiválasztása. Kiégés elkerülése vállalkozóként és alkalmazottként. Emellett számtalan kiállító vesz részt a rendezvényen a szolgáltatói és egyéb vállalkozói szektorokból.

Marketingest keresel, profi grafikust, pénzügyest, esetleg HR vagy PR-szakembert. A II. Felvidéki Junior Expón mindezt megtalálod egy helyen.

Regisztrálj Te is a II. Felvidéki Junior Expora!


Az érdeklődők számára a rendezvény díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A kiállítói részvétel az alábbiak szerint díjazott:

- a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének tagjai számára - 30 €
- nem szövetségi tagoknak, kis- és középvállalkozások esetén - 50 €

Kiállítóként:Több mint 200 lehetséges üzleti kapcsolat. Tavaly ennyi vállalkozó fordult meg az I. Felvidéki Junior Expón.

Ne maradj le az év legnagyobb magyar érdekeltségű expójáról.

Érdeklődőként:Regisztráció érdeklődőként!

Bővítsd üzleti kapcsolataid számát, vidd sikerre vállalkozásod. 200 új lehetséges kapcsolat, szakmai előadások és kiállítók.

Az expón való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Mi a célja a II. Felvidéki Junior Expónak?


 • A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének 1 napos, prémium szintű rendezvénye
 • Azoknak a TOP – kis – és középvállalkozóknak, akik ki akarnak emelkednek a konkurenciájuk közül
 • Akik cégük versenyképességét, fejlesztését nem árakciókkal tervezik
 • Akik új beszállítókat, új üzleteket keresnek
 • Akik el akarják sajátítani a motiváció és csapatépítés fortélyait

Ha szeretnél részt venni az II. Felvidéki Junior Expo-n, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a regisztráció gombra.


Előadók


Bácsfalvi Tamás - ingatlanszakértő


Története akár egy hollywoodi forgatókönyvnek is beillene, de nagyon is valóságos. 20 éves korában eldöntötte, kiemelkedik a szürke sokaságból. Fejvadászként kezdte, majd kitartó munkával az ingatlan-szakértés nagykövetének címét vívta ki magának. Mára több vállalkozást irányít, köztük a TOP3 Ingatlant. Ez utóbbinak egyben alapítóját is tisztelhetjük személyében. Mintegy 15 éves ingatlanértékesítői, cégépítési és vezetői tapasztalatot tudhat magáénak, melyet latba vetve csúcsminőségű szolgáltatásokat biztosít a hozzá fordulóknak. Amint az a publikációiból is világos, a csapatépítést kiemelt fontosságúnak tartja. Szavaival élve: „Az régen kevés, hogy azt mondom az Ügyfél az első. Meglepőt fogok mondani, de szerintem mindig a Kolléga az első.” Június 8- án tartandó előadásán többek közt kiemelt gyakorlati tapasztalatairól, munkatársai motivációjáról, valamint a TOP3 Ingatlan értékesítői gárdájáról, a Legjobb Csapatról is szó esik majd.

Izsák Norbert - business coach, team coach


Angol nyelvtanári főiskolai oklevelet szerzett tolmács specializációval, majd a Pécsi Tudományegyetem bölcsész MA-képzését követően történész és történelemtanárként vehette át diplomáját. 2006 és 2009 között a Manchesteri Egyetemen MA-képesítéssel végzett gyakorlati teológiából. Doktori tanulmányait a pécsi Interdiszciplináris Doktori Iskolában folytatta. Korábbi munkái során többek közt a British Councilnál tevékenykedett tolmácsként, majd 13 éven keresztül publikált a HVG Portré nevezetű rovatában. Ez idő alatt megannyi riportot készített Magyarország és a világ politikai és gazdasági döntéshozóival, illetve szerkesztette a lap menedzsmenttel kapcsolatos különszámait. Mintegy 700 vezetéstudománnyal kapcsolatos írást és történelmi cikket publikált. 2016-ban szerezte meg az International Coach Federation (ICF) és Professional Certified Coach (PCC) minősítéseket. Foglalkozik business coaching, executive coaching, lifecoaching, team coaching, EQ-fejlesztés, változásmenedzsment, delegálás, döntési kompetencia fejlesztés, munka-magánélet egyensúly, karriertervezés, kommunikáció-fejlesztés és személyesfejlődés coaching témakörökkel. A rendezvény apropóján „Önmotiválási technikák és a kiégés “ címmel tart előadást.

Pál Ferenc - katolikus pap, mentálhigiénés szakember


Magyarország egyik leginspiratívabb személye, a szakma széles körben elismert képviselője. Igehirdető szolgálata mellett immár több mint 15 éve tartja nagysikerű, pszichológiai témájú előadásait, melyek népszerűségének oka többek közt a tudományterületén való mélyreható tájékozottságában és erős figyelemfenntartó erőként ható előadói stílusáben keresendő. 2005- től a SOTE Mentálhigiéné Intézetének tanára, valamint a Magyar Pszichodráma Egyesület által tartott önismereti csoportok vezetője. Kezdeményezésére jött létre a Teljes Életért Közhasznú Alapítvány, mely az emberek testi, lelki és nem utolsó sorban szellemi jólétét hivatott felügyelni, fejleszteni. A 2011- es ébben a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki, 2013- ban pedig a Prima Primissima közönségdíjával illették. Pályafutása során többek közt olyan vállalatok felkérésére tartott előadást, mint a Deichmann, Media Hungary, Delphi, Microsoft, AEGON, Samsung, Generali Biztosító, Siemens, Telekom.

Kelkó Tamás - szervezetfejlesztő, HR- szakértő


Az eredetileg Csehországban tanult autógépész mérnök immár 25 éve tevékenykedik konzultánsként. A 90-es években főleg multinacionális cégeknek, bankoknak dolgozott, 1999 óta pedig kifejezetten kis- és középvállalkozások növekedését segíti. Az idők során sokféle szakmai irányzattal megismerkedett, de mivel számára a gyakorlati működőképesség az első számú szempont, eljárásai teljesen ideológia mentesek. Tanácsadó cége, mely a Kelko Consulting nevet viseli, olyan magyarországi, felvidéki, erdélyi, illetve délvidéki vállalkozások kiépítésében segíti a hozzájuk fordulókat, melyek bármilyen nemzetközi konkurenssel képesek felvenni a versenyt. A pályára való alkalmasságát mi sem igazolja jobban, minthogy eddig megközelítőleg 1000 elégedett ügyféllel büszkélkedhet. Vizsgálati területei közé tartozik többek közt a cégtulajdonosok utódlási problematikája, az értékesítési csapatok építése, a személyzeti és szervezeti átvilágítás, valamint a munkaerőtoborzás- kiválasztás. Online tanfolyamok, rendezvényeken belüli tréningek lebonyolítója. A II. Felvidéki Junior Expo keretén belüli előadásának témája a szervezeti stratégia.

Ha szeretnél megismerkedni egy hasznos, összetartó és közös célokat valló közösséggel, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a regisztráció gombra és regisztrálni az expo-ra.


Helyszín: Dunaszerdahely, Városi Sportcsarnok


 

Mi az a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége?


 • 2016 őszén hozta létre néhány fiatal vállalkozó
 • A téli hónapok során mintegy 8 felvidéki roadshow-ban ismerkedtünk meg fejlődeni és tenni akaró hazai vállalkozókkal
 • Létrehoztuk a vallalkozzokosan.sk portált, mely naprakész gazdasági, jogi és hasznos vállalkozói infóanyagokat tartalmaz
 • Elindítottuk tanácsadói programunkat, mely során könyvelési, jogi, arculattervezési, marketing és pályázati tanácsadást biztosítunk tagjainknak díjtalanul
 • 2017 januárjában Komáromban megrendeztük Felvidéken a legnagyobb gazdasági konferenciát, melyen mintegy 250 kkv vett részt.
 • 2017 júniusában Dunaszerdahelyen hihetetlen érdeklődés mellett megrendeztük az I. Felvidéki Junior Expot.
 • 2017 decemberében Komáromban hirdettük ki az Év Vállalkozója Verseny győztesét.

Lépj be a márkaépítők táborába. A mi célunk, hogy sikeresebb és versenyképesebb legyen a hazai magyar érdekeltségű kkv szektor. Váljon a Te céged is milliókat érő márkává. Mi ezt az utat mutatjuk meg számodra.


Facebook