Tanácsadás

- Információszolgáltatás a vállalkozók részére a várható pályázati lehetőségekről mind EU-s, mind szlovákiai, mind szlovák-magyar közös pályázatok terén
- Információszolgáltatás a vállalkozók részére az őket érintő új törvényekről és törvénymódosításokról
- Könyvelői, pályázati, jogi, marketing és arculattervezési tanácsadás a vállalkozóknak

A vállalkozók a tanácsadási programoknak köszönhetően informáltabbak lesznek a vállalkozásukat befolyásoló külső és belső tényezőket illetően, új pályázati lehetőségekről értesülnek, ennek köszönhetően az előbb említett területeken vállalkozásuk fejlődőképesebb lesz, mind anyagilag, mind szakmailag. Továbbá az adott vállalkozó saját magára vonatkozó problémája, kérdése esetén is bármikor igénybe veheti bármelyik tanácsadási programot.

Szakmai képzés

- Közös fórum létrehozása és a vállalkozók egymás közötti kapcsolatának erősítése
- Szakmai továbbképzés
- Vállalkozói körök kialakítása a szlovákiai vállalkozók között és a magyarországi vállalkozókkal egyaránt

A szakmai képzéseknek köszönhetően a vállalkozóknak lehetőségük nyílik kapcsolati tőkéjük szélesítésére és szakmai továbbképzésükre is.

Termékbemutató, avagy őstermelői piac

- A vállalkozók termékei bemutatásának és értékesítésének lehetősége
- A vállalkozás reklámozása és megismertetése a vásárlói körökkel a vállalkozás működési területén kívül is

A termékbemutatókon, avagy őstermelői piacokon a vállalkozóknak lehetőségük nyílik termékeik eladására és reklámozására. Ezek a rendezvények különféle helyeken valósulnak meg az ország területén, így a vállalkozók számára ez kiváló alkalomnak bizonyulhat termékeik reklámozására, saját működési területükön kívül is. Természetesen a résztvevő vállalkozókat a nyomtatott sajtóban és az online médiában is folyamatosan megjelenítjük.

Összeköttetés

- Rendszer segítségével
- Közvetlen összeköttetés akár a vásárlói körrel, akár a kívánt vállalkozóval

A kapcsolati tőke egy vállalkozásban nagy szerepet játszik. Ezért minden erőnkkel azon leszünk, hogy a vállalkozót összekössük a vásárlók körével, illetve a kívánt vállalkozóval, határon innen és túl. Ezt a szolgáltatást nagyban segíti online rendszerünk, ahová az adott vállalkozó felhasználóként be tud lépni, és így könnyen fel tudja venni a kapcsolatot más vállalkozókkal, akik tagként vannak jelen a szervezet életében.

Az év vállalkozója verseny

- A legsikeresebb vállalkozók bemutatása
- Az adott év vállalkozójának bemutatása és díjazása
- Vállalkozóink népszerűsítése
- Kezdő vállalkozók motiválása

Az év vállalkozója versenynek köszönhetően a vállalkozókat szélesebb körben megismerheti a vásárlóközönség, továbbá széles körű elismerést szerezhetnek. A legsikeresebb vállalkozókat bemutatjuk a következő kiadványunkban és reklámfelületet is biztosítunk számukra. Az év vállalkozója ezen felül díjban is részesülhet.

Mentorprogram

- A Vállalkozói Mentorprogramban való részvételre az Év Vállalkozója versenyen és a Felvidéki Expón lehet megszerezni a lehetőséget.
- A mentorprogram során mintegy 5 hónapon keresztül 2 mentor által személyes konzultációk keretében valósul meg a vállalkozó fejlesztése.
- A tanácsadási sorozat célja, hogy a különböző szegmensekből érkező vállalkozások új fejlődési pályára lépjenek, legyen akár elakadásuk a marketing, értékesítés, szervezetfejlesztés vagy más téren.

A mentorok, akiknek segítségével a vállalkozók fejlődhetnek, a saját területükön a legjobbak közé tartoznak. A mentoraink között vannak olyan elismert egyetemi tanárok, docensek, mint Dr. Simon Vilmos, MEDIANETS laborvezető (BME HIT), továbbá Bacsa László, a Demola Budapest vezetője, és a Műegyetemi Technológia és Tudástranszfer Iroda igazgatója, valamint a komáromi Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Kar Menedzsment Tanszékének oktatója, Gódány Zsuzsanna. További szakemberek Lauter Adrienn, pszichológus, mediátor és Mészáros Anita, pénzügyi és szervezetfejlesztési szakertő, a Design Terminál tréner partnere. Nagy örömünkre szolgál, hogy a mentorok csapatának olyan vállalatok ügyvezetői is tagjai, akik hosszú évek során szerzett tapasztalattal rendelkeznek a vállalkozás irányításában. Ők Bacsa Gábor, a Carat Hungary 21 Média Kft ügyvezető igazgatója, Schmid Peter, a REJLEK Metal & Stamping Kft. ügyvezetője, és nem utolsó sorban Hernyák László, az etyeki Hernyák birtok tulajdonosa.

Vállalkozói reggeli

- Szűkkörű vállalkozói találkozó
- Komáromi és dunaszerdahelyi helyszínnel kétheti-havi rendszerességgel kerül megrendezésre.
- Aktuális témák, problémák, tapasztalatok megbeszélése és megosztása egymással

Felvidéki Expo

- A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének 1 napos, prémium szintű rendezvénye
- Azoknak a TOP kis – és középvállalkozóknak, akik ki akarnak emelkednek a konkurenciájuk közül
- Akik cégük versenyképességét, fejlesztését nem árakciókkal tervezik
- Akik új beszállítókat, új üzleteket keresnek

Az expó célja elsősorban a felvidéki magyar vállalkozók bemutatkozási lehetőségeinek elősegítése, kapcsolatrendszerük bővítése és együttműködések létrehozása. A találkozó színvonalát tovább emeli a szakmai programokban való bővelkedés.

parallax background

Csatlakozz Te is!

Ha igénybe szeretnéd venni a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségének minden szolgáltatását, és tagja szeretnél lenni egy hasznos, összetartó és közös célokat valló közösségnek, nincs más dolgod, mint egyetérteni alapelveinkkel és kitölteni az online belépési nyilatkozatot a vallalkozzokosan.sk-n. Ezután kényelmesen dőlj hátra, mi pedig rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot.


Regisztráció!